cultura

Montgat

Tot a punt per a la VI Mostra de Teatre Amateur

La regidoria de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Montgat ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida a la sisena edició de la Mostra de Teatre Amateur. Ho farà diumenge que ve a la tarda a la sala Pau Casals de la biblioteca amb l'obra La guerra muda, a càrrec de la companyia de Maria Susana Ruesjas i Xavier González. La segona sessió del programa d'aquest primer trimestre del cicle serà el diumenge 27 de febrer, en què la companyia Enreda Teatro representarà Hacia Otóntoron. La tercera representació tindrà lloc el diumenge 27 de març, amb l'obra A 220 salten xispes, a càrrec de la companyia Kol·lectiu de Recerques Artístiques. L'entrada per a cada espectacle costa 3 euros.

fe d'errades

Els 380.000 euros que l'Ajuntament de Montgat deu als bancs és deute directe, no pas en concepte d'interessos bancaris tal com es deia en l'edició d'ahir d'aquest diari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.