cultura

Convoquen la 18a edició del premi de literatura eròtica

El guardó assoleix la seua majoria d'edat amb l'objectiu de batre el rècord de participació

L'obra guanyadora rebrà 4.600 euros i serà publicada per Bromera en la col·lecció L'eclèctica

Una de les propostes més peculiars de les lletres valencianes, el premi de literatura eròtica La Vall d'Albaida, acaba d'assolir la majoria d'edat amb la publicació de les bases de la 18a edició. El certamen renova “la seua vocació per la nostra llengua i per la nostra cultura amb la satisfacció de comptar amb una proposta que manté plena la seua vigència, com demostra la participació rècord assolida l'any passat”, segons explica Filiberto Tortosa, president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida.

El màxim dirigent de l'entitat convocant encapçalarà el jurat que decidirà la millor obra presentada fins al pròxim 13 de maig i l'autor de la qual rebrà 4.600 euros i veurà publicat el text en la col·lecció L'eclèctica d'Edicions Bromera. A Tortosa l'acompanyaran els guanyadors del 2010, Francesc Mompó i Mercé Climent; així com el crític literari i professor a la Universitat de València, Pere Calonge, i el també docent Miquel Peiró.

En dèsset edicions s'han presentat més de 400 originals “símptoma inequívoc de la validesa d'aquesta iniciativa per exportar el nom de la Vall d'Albaida arreu del nostre territori”, segons el parer del president de l'ens comarcal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.