Dos accents per a l'IEC del postcentenari

Salvador Giner i Ricard Torrents encapçalen les candidatures que aspiren a la presidència de l'Institut d'Estudis Catalans

L'Institut d'Estudis Catalans (IEC) afronta les eleccions a la presidència en un moment ascendent per a l'entitat, sobretot després de la commemoració del centenari l'any 2007. El sociòleg Salvador Giner (Barcelona, 1934) aspira a la reelecció com a president de la institució amb un equip parcialment renovat en què hi ha Joandomènec Ros i Joan Solà com a vicepresidents, i Romà Escalas com a secretari general. Li disputa el càrrec el filòleg Ricard Torrents (Folgueroles, 1937), amb un equip de govern integrat per Francesc Gonzàlez-Sastre i Alícia Casals com a vicepresidents, i Joan Albert Argenter com a secretari general. Les eleccions seran el 2 de juny. Podran votar-hi els 131 membres numeraris del ple, els 51 membres emèrits i els 28 presidents de les societats filials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.