cultura

Bromera edita «L'home del sac»

La col·lecció L'Eclèctica acull aquesta primera novel·la de Màrius Serra

La primera novel·la que va escriure el polifacètic escriptor català Màrius Serra, es tracta d'una obra enigmística que vol amagar sota una superfície de realitat quotidiana, tot allò de desconegut, de fantasmagòric i d'injustificable que oculta la ment humana.

Tot comença a L'home del sac, amb la desaparició de Tim O'Teu, un enigmista de la Rambla. La seua nóvia, Raquel Fuster, recorrerà al doctor Genís per tal d'esbrinar què ha passat. Junts analitzen la novel·la que Tim va deixar escrita. De fet, serà la clau per a descobrir on és ara.

Amb la publicació d'aquesta obra de Màrius Serra, l'editorial Bromera ha aconseguit resoldre els misteriosos enigmes que des de fa setmanes volten per les redaccions dels mitjans de comunicació de tot l'àmbit lingüístic i que resultat ser un recurs publicitari que ha precedit l'edició de l'Home del sac acollida a la col·lecció l'Eclèctica.

Màrius Serra

A.B.

Nascut a Barcelona l'any 1963, és escriptor i llicenciat en Filologia Anglesa. El seu món creatiu gira al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. Ha publicat llibres de relats, novel·les i traduccions d'autors anglosaxons. Especialitzat en jocs de paraules, col·labora habitualment amb l'AVUI, La Vanguardia i Catalunya Ràdio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.