cultura

Banyeres de Mariola homenatja Enric Valor

Amb motiu de la commemoració del centenari del naixement d'Enric Valor, del 21 al 25 de març a la sala d'exposicions de l'IES Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola, es podrà visitar la mostra anomenada “Enric Valor: el valor de les paraules” que organitza l'Acadèmia Valenciana de Cultura. Així mateix, dimarts 22 de març, i a partir de les 11, l'acadèmica Verònica Cantó impartirà una conferencia sobre l'escriptor en aquest centre educatiu.

El centenari del naixement de l'escriptor de Castalla ha suposat l'organització d'una sèrie d'esdeveniments culturals per tot arreu del País Valencià entre els que hi destaquen les exposicions que es poden visitar a València i Alacant al voltant de la vida i obra de l'autor, un taller didàctic narratiu a càrrec del recitador Vicent Camps, el projecte “Uns pobles de rondalla, adreçat al pobles que apareixen en les seues rondalles i la ja citada exposició itinerant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.