cultura

Reflexió sobre el valencià al món econòmic en les jornades d'Alcoi

El pròxim 2 d'abril s'inaugura la 16a edició de les Jornades de Sociolingüística

La programació ha dedicat un espai especial d'homenatge a Enric Valor

El campus d'Alcoi ha acollit la presentació del programa oficial de les Jornades de Sociolingüística d'Alcoi, que enguany arriben a la 16a edició i que centren l'atenció en la reflexió sobre el valencià en el món socioeconòmic. La jornada tindrà lloc al campus d'Alcoi de la UPV el dissabte 2 d'abril en horari de 9 a 20.30 hores amb un programa complet i activitats extraordinàries centrades en l'any d'Enric Valor. Així entre el dimarts 29 de març i el dilluns 4 d'abril, es podrà visitar a la sala multiusos del campus l'exposició que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua ha creat i està circulant per tot el territori per homenatjar Enric Valor. Una mostra amb 12 panells i 5 itineraris per seguir la vida i l'obra de l'escriptor de Castalla.

Enrique Masiá, director del Campus, Ximo Victoriano, tècnic de l'Ajuntament d'Alcoi, i Josep Molina, coordinador de la jornada, s'han felicitat per la maduresa de l'esdeveniment de reflexió al voltant del valencià i han recalcat la importància del programa. En les jornades, estaran presents responsables de les cambres de comerç, de les empreses d'alimentació i de distribució, les societats esportives, els bancs o els mateixos consumidors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.