cultura

Es presenta a Algemesí el poemari “Besllum”

La sala d'actes del Casino Liberal és el contenidor cultural en que Joana Navarro farà la presentació del seu llibre editat per Denes

Divendres 8 d'abril es presenta el poemari de Joana Navarro, una veïna d'aquesta localitat de la comarca de la Ribera Baixa, que ha vist publicat el seu treball a l'editorial Denes. Dissabte 16 d'abril, també està prevista una presentació a la 42ª edició d ela Fira del Llibre de València.

Besllum, és el títol que s'ha convingut a posar a aquest poemari de Joana Navarro, que és capaç de configurar poesia des de la realitat i amb un camí ben traçat i en estat pur. Es tracta d'una obra feta a consciència, amb frescor i com a resultat d'un temps de cocció ben dilatat. Recull vora una setantena de poemes de ben diversa factura i mostra l'aventura que suposa començar amb la primera paraula de cada composició fins arribar al remat.

La temàtica és ben diversa i no està exempta de sacrificis i calamitats domèstiques. El poemari comença amb un treball d'una jove alumna de l'autora, que a la seua tendra edat, mostra una gran maduresa creativa innata en ella. La resta de treballs que s'ofereixen a Besllum, són una bona prova del perfil creador de Joana Navarro, una dona, una mare, una treballadora, ferida per la composició poètica.

Una mestra del poble

A.B.

Joana Navarro va nàixer a Riola i actualment viu a Algemesí. És diplomada en Magisteri i llicenciada en Filologia. Treballa com a docent des del 1990, activitat que li ha aportat moltes satisfaccions i alegries. Sempre li ha agradat escriure, però la seua condició de mare i dona treballadora, dins i fora de casa, ni li ha permés dedicar-li el temps desitjat. Amb la il·lusió del principiant, ens presenta Besllum, amb l'esperança de que no siga l'últim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.