cultura

CASTELLAR DEL VALLÈS

Carcassona dedica la plaça del futur conservatori a Castellar

Carcassona va batejar dissabte l'esplanada situada a davant del seu futur conservatori amb el nom de Castellar del Vallès. La iniciativa respon a l'intercanvi lingüístic que des de fa anys duen a terme l'Institut de Castellar i el College de Grazailles de Carcassona, i que ja va motivar que el municipi vallesà inaugurés a l'octubre una plaça que està dedicada a la localitat occitana.

Una delegació castellarenca, que estava encapçalada per l'alcalde, Ignasi Giménez, i la regidora de Cultura, Pepa Martínez, va desplaçar-se fins a Carcassona per assistir a l'acte d'inauguració. Giménez va rebre la medalla de la ciutat de mans de l'alcalde de Carcassona, Jean-Claude Perez, i, tot seguit, es va inaugurar la plaça. Entre les actuacions culturals hi va haver la del grup del Ball de Bastons de Castellar. L'esdeveniment també va coincidir amb l'estada, fins dijous, dels 16 alumnes de 3r d'ESO de l'Institut de Castellar a Carcassona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.