cultura

Bromera recupera les bruixes d'Eastwick

El nou llibre de John Updike recupera una seqüela deliciosa però també sinistra.

L'editorial Bromera acaba d'incorporar al seu catàleg dins de la col·lecció “L'Eclèctica”, el darrer treball de John Updike, qui recupera amb Les vídues d'Eastwick, els tres personatges de les bruixes d'aquesta mateixa localitat i mostra tota l'energia, l'enginy i l'humor que han caracteritzat aquest mestre de la narrativa nord-americana contemporània.

Han passat 30 anys des que l'Alexandra, la Jane i la Suke van deixar Rhode Island. Totes tres s'han tornat a casar i s'han quedat vídues quan decideixen tornar a Eastwick per reparar el mal que els seus excessos magicoeròtics havien inflingit.

Suporten el dolor i la soledat viatjant per tot el món, a països com el Canadà, Egipte o la Xina. Ara en Darryl no hi és, i els amants que col·leccionaven en aquella primera època han envellit o han mort, però la màgia roman en els carrers tan familiars de la vila, on elles van gaudir la joventut com a dones lliures i poderosos.

Les joves sensuals que John Updike va retratar en la seua obra més popular, es converteixen en aquesta novel·la, en dones que voregen els setanta, i el seu poder de fascinació ha deixat pas a les marques pròpies de l'envelliment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.