cultura

En pro de l'intercanvi musical

Cada diumenge del mes de maig la música serà protagonista a Sant Hilari Sacalm amb actuacions de cant coral, concert de guitarres o la participació de l'Orquestra Jove de la Selva. També s'ha inclòs en el programa del maig musical l'actuació dels finalistes de la mostra d'escoles de música del Conservatori de Música de Girona.

Sense anar més lluny, aquest diumenge, dia 1 de maig, es farà la primera activitat que consistirà en una trobada de corals infantils. Gymúsic, de Barcelona, Clau de Sol, d'Arbúcies, i Petits Cantaires, de Sant Hilari Sacalm, es reuniran a les 17.30 h a la Sala Noble de la vila selvatana.

Pel que fa al dissabte de la setmana vinent, serà el torn dels finalistes de la mostra d'escoles de música i del Conservatori de Música de la província de Girona. Per al 15 de maig, prendrà relleu l'Orquestra Jove de la Selva i quant al 29 de maig, hi ha prevista la celebració del Concert Coral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.