cultura

Es posa en marxa la XXIII edició dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira

El certamen literari té una dotació global de més de 80.000 €

Els set guardons es lliuraran oficialment la nit de l'11 de novembre

La nova edició dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira ha començat ja amb l'obertura del termini de presentació d'originals. Enguany se celebra la XXIII edició dels guardons, una tradicional cita en la tardor literària en el nostre àmbit lingüístic.

La dotació global de la present edició arriba a 82.000 €. El XXIII Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira està dotat amb 18.000 €, la mateixa quantitat que guanyarà el guardonat amb el XVII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General i el guardonat amb el XVI Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil. De la seua banda, el XIII Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta té una dotació de 10.000 €; el XVI Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, de 4.000 €; el VI Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca, de 8.000 €, i el VI Premi de Poesia Ibn Jafadja, de 6.000 €.

El termini de presentació d'originals estarà obert fins al 12 de setembre per a totes les categories, excepte per al Premi de Teatre Palanca i Roca, que es tancarà el 6 de juny.

Els guanyadors del Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil i del Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre es coneixeran el 4 de novembre. Amb tot, els set guardons es lliuraran oficialment la nit de l'11 de novembre, en el transcurs del tradicional sopar literari, on els guanyadors rebran, a més de l'import en metàl·lic de cada premi, el trofeu dissenyat per Manuel Boix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.