Cultura

Gent

Viurà a Tiana Shakira?

Ja fa dies que Tiana en va plena. Als cafès i a la sortida de l'escola tothom comenta que Shakira s'està fent una casa immensa, de superluxe, als afores de poble, i ahir ja el rumor s'estenia al Facebook i Twitter. Fins i tot un exregidor de la localitat, Abel Queralt, se'n feia ressò a la xarxa social. El cas és que a la cantant no li és gens estranya Tiana perquè un dels seus mànagers hi viu, i no seria rar pensar que es vulgui establir en un lloc idíl·lic a prop de Gerard Piqué. L'entorn del jugador sempre ha dit que ell està molt a gust en el meravellós pis del carrer Muntaner, que ha reformat àmpliament, i on la cantant vivia la majoria del temps durant la seva última gira europea, malgrat haver llogat una casa a Bellaterra. A més, a Piqué li agrada ser al centre de la ciutat i fer vida urbana amb els amics, però, com diu un conegut seu, “mai se sap”. Podria ser que la bella colombiana no comparteixi aquesta filosofia i trobi a faltar una finca on moure's amb tranquil·litat, amb un espai gran verd al voltant per passejar els gossos o fer una piscina, i que la protegeixi de les mirades dels curiosos. En aquest cas, Tiana podria ser una bona elecció de compra, i no estaria gaire lluny d'un altre jugador, el periquito Raúl Tamudo. De fet, el Maresme triomfa, perquè també es diu que Leo Messi ha comprat una casa al Masnou, malgrat que no ha deixat de viure a Castelldefels. Serà el nou Beverly Hills del futbol?

La residència de Shakira, que dijous cantava a Budapest, sempre ha estat motiu de comentari des que es va començar a parlar de la seva relació amb el defensa del Barça. La cantant va sorprendre tothom en dir que Barcelona, on l'estiu passat havia filmat el famós videoclip que li va costar una multa perquè anava en moto sense casc, seria el centre d'operacions de la seva gira europea. L'equip que l'acompanyava es va instal·lar a l'hotel Vela, però ella també va llogar una casa a Bellaterra. Allà va ser on la van enxampar al novembre passejant el gos de bracet amb Antonio de la Rúa, cosa que va fer dubtar per un moment que realment existís la relació amb Piqué. Eren els dies en què l'estrella dels malucs d'or presentava l'anunci nadalenc de Freixenet i deia públicament que tot plegat era un wakarumor.

Després va arribar la wakafoto enviada per Piqué al seu Twitter, que va confirmar el que ja anava en boca de tothom. I també vam veure una portada a l'Hola en què es mostrava la mansió del nedador David Meca a Bellaterra i es deia que la cantant l'havia llogat per residir-hi. Curiosament, no era aquesta la mateixa casa on la van retratar amb De la Rúa, però Meca no va aclarir mai la situació. O sigui, que la confusió residencial sempre ha acompanyat l'estada de Shakira entre nosaltres, i en el fons ja li va bé, perquè afavoreix la llunyania dels paparazzi. La casa que ens ocupa ara, al camí dels francesos de Tiana, està en plena construcció en un terreny muntanyós i envoltada d'uns horts que pertanyen a una masia pròxima. El temps ens donarà les respostes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.