cultura

L'editorial Bullent proposa un joc amb el Premi Valor

El llibre d'Ivan Carbonell ha suggerit l'editorial, encetar una activitat interactiva a la xarxa

Els papers àrabs, d'Ivan Carbonell Iglesias, mescla una antiga història de bruixeria perduda a través de segles i d'arxius amb les aventures actuals d'un grup de joves de Cocentaina i de Riba-roja.

Els joves, que es coneixen en un viatge a Andorra i a Rialp, descobriran manuscrits àrabs amagats durant segles per les serres de Riba-roja i Vilamarxant, llegiran els versos de l'Espill de Jaume Roig i una nit màgica coneixeran el sabor de la por.

Perseguits per estranys personatges, vigilats per un misteriós professor, entre nits de discoteca i excursions nocturnes a la serra, aniran enamorant-se entre ells mentre resolen un misteri indesxifrable. Un misteri de papers àrabs i d'un tresor prohibit.

Animats pel llibre, l'editorial s'ha engrescat en la cerca de tresors i n'assegura que ha trobat molts i és per això que ha oberta a la seua pàgina web, un indret interactiu per continuar cercant-ne.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.