Cultura

Julio Iglesias debutarà en el Liceu després de 10 anys sense actuar a Barcelona

El cantant presenta la gira ‘Starry Night' i repassarà els grans èxits de la seva carrera musical

Iglesias també actuarà aquest estiu en el XII Festival Jardins de Cap Roig, que se celebrarà a Palafrugell i Mont-Ras

El cantant Julio Iglesias tornarà a Barcelona després de 10 anys d'absència i actuarà per primer cop en el Gran Teatre del Liceu amb dos concerts -aquest dijous i aquest diumenge- on repassarà els seus grans èxits.

Iglesias, que des de l'any passat està recorrent escenaris d'arreu del món amb la seva gira ‘Starry Night', interpretarà algunes de les seves cançons més populars com Por el amor de una mujer, La vida sigue igual, Gwendolyne, Manuela, Me va, me va i Soy un truhán, soy un señor.

Com ja és habitual en les últimes edicions, el cantant també actuarà aquest estiu en el XII Festival Jardins de Cap Roig, que se celebrarà a Palafrugell i Mont-Ras del 15 de juliol al 21 d'agost.

Durant els 42 anys de carrera, Iglesias ha venut més de 300 milions d'àlbums i s'han convertit en l'artista més venut de la història de l'Estat espanyol.

Julio Iglesias ha guanyat premis com el World Music Award, set premis Grammy, un Grammy llatí, un American Music Award i, fins i tot, una estrella en el passeig de la fama de Los Angeles, als Estats Units.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.