Cultura

Amb deu anys i vaig al Sónar

Tinc deu anys i vull anar al Sònar. A mi que no em vinguin amb històries que la música electrònica no és el mateix que el rock'n'roll i que és més autèntic un concert amb guitarres que un dj rere els plats. Per mi sempre ha estat igual un violí que una caixa de ritmes, un riff de guitarra o un loop: ho he sentit des que vaig néixer i tot són instruments i maneres de fer música.

He crescut amb el techno i el house igual que els meus pares ho van fer amb el rock català o Metallica. Escolto les meves cançons en un MP5 que sona fantàstic, i no molesto ningú. M'agrada molt sentir música quan vaig a l'escola, quan viatjo al cotxe o mentre bereno a casa. Però el que més em flipa és ballar. M'ho passo bomba saltant amb el metal i el punk, tot i que el ritme el que més em mola per moure el cos és el techno, l'electrònica, el xumba-xumba que diu la mestra. El breakdance és brutal! I el hip-hop no vegis! Hi ha dies que em passo hores imitant els cantants, bellugant els braços i aprenent-me de memòria les tirallongues de paraules. No sé com aguanten la respiració amb tant de parlar!

Ara estic estalviant diners dins la meva guardiola en forma de cap d'androide perquè em vull comprar un ordinador on em pugui pujar els programes que serveixen per fer música electrònica. Em mola molt més que jugar amb la guitarra aquesta del Guitar Hero! Qui sap, potser algun dia actuaré al Sónar, al costat dels grans! He sentit als meus cosins que hi van i m'han agafat moltes ganes d'anar-hi! Jo també vull disfrutar com ells!

Per això aquest cap de setmana he demanat als meus pares que m'hi portin. I m'han dit que sí! Per sort, els del festival se'n recorden, dels nens, i ens dediquen tot un dia ple d'activitats: el Sónar Kids. Serà demà diumenge, i hi haurà jocs, experimentarem amb sons, amb màquines, i tocaran molts grups, i ballarem... Ja m'agradaria a mi que el casal d'estiu fos així!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.