cultura

La Fundació Huguet premia “Pa negre”

Recolliran el guardó l'escriptor de la novel·la que inspira el film, Emili Teixidor, i el director de la pel·lícula, Agustí Villaronga

La Fundació Huguet ha decidit atorgar per primera vegada un premi a la millor producció audiovisual en llengua catalana. La guardonada serà Pa Negre, “per la seua qualitat i transcendència t per a la llengua i cultura catalanes”.

La fundació va ser creada pel valencianista Gaetà Huguet Segarra, fa 52 anys. L'entitat treballa actualment en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelló.

La fundació ha instituït el nou guardó institueix aquest “ amb la finalitat de ressaltar una obra que excel·lisca entre les produïdes durant l'any anterior al lliurament”.

La cerimònia del premi tindrà lloc el proper 25 de juny (19 h) a la sala de plens de l'Ajuntament de Castelló. Recolliran el guardó l'escriptor de la novel·la que inspira el film, Emili Teixidor, i el director de la pel·lícula, Agustí Villaronga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.