cultura

Comença una proposta cultural a Olocau

L'institut d'estudis comarcals, l'ajuntament de la vila i la diputació fan possibles les activitats programes

Amb el patrocini de la Diputació de València i el suport de l'Ajuntament d'Olocau, l'Institut d'Estudis Comarcals de Camp de Túria, posa en valor una sèrie de jornades que han estat agrupades sota el títol genèric de “Calderona a la fresca” i que abracen activitats culturals, lúdiques i musicals durant els dissabtes del mes de juliol.

S'inicien aquestes jornades, amb la participació de Carles Gago, comunicador ambiental i tècnic en biodiversitat que farà una intervenció al voltant de “la seducció ambiental” a la Casa de la Senyoria, el proper dissabte 9 de juliol.

El cap de setmana següent, hi ha prevista una xarrada sobre “una vall, tres pobles i quatre segles”‘ a càrrec del cronista i historiador d'Olocau, Ferran Zurriaga. La xarrada té lloc a la mateixa Casa de la Senyoria, dissabte 16 de juliol a les 20 hores.

Per al 23 de juliol, la professora titular del departament de Prehistòria i Arqueologia de la Universitat de València Estudi General, Consuelo Mata, dissertarà sobre “el puntal dels llops, un fortí edetà". Aquest mateix dia, hi ha previst el XII Cicle de Concerts a la Casa de la Senyoria, a partir de les 23 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.