cultura

Per Txernòbil

Joan Cerezo, Synthetik DB i altres grups actuen demà a l'Artistika, de Fornells, per les víctimes de l'accident

A l'escenari principal també tocaran Boc Guru Special, Phillip Norris i 100 Elephants

Rock, electrònica i consciència social: aquests són els principals ingredients del primer Artistika Music Festival, organitzat per Energy Sounds i l'Ajuntament de Fornells i dirigit per Jordi Mendoza, el líder del grup gironí de rock electrònic Boc Guru Special. El festival ret homenatge a les víctimes de l'accident nuclear de Txernòbil en el seu 25è aniversari i, de fet, part dels seus beneficis aniran destinats als afectats i les seves famílies. El festival es portarà a terme demà dissabte, entre les 7 de la tarda i 2/4 de 2 de la matinada, al teatre-auditori La Sitja de Fornells (10 euros) i tindrà com a mestre de cerimònies el director del teatre, Mateu Ciurana. Hi haurà un escenari gratuït, al vestíbul del teatre, amb sessions de discjòqueis i algun live a càrrec dels artistes de la productora Energy Sounds, Boc Guru Special i Dubais, Rast Dj i Synthetik DB. Hi haurà un servei de berenar-sopar.

A l'escenari principal, hi actuaran, a més d'un “artista convidat sorpresa”, el grup gironí de rock'n'roll Phillip Norris, 100 Elephants, Boc Guru Special –que prepara un recopilatori de rareses i un nou disc amb material nou– i, com a gran cloenda, Joan Cerezo i Synthetik DB, un duet electrònic creat entre Barcelona i Berlín que al setembre publicarà el disc Aurora Borealis 2.0 amb Energy Sounds. A Fornells, compartiran escenari amb Joan Cerezo, tot un pioner de la música electrònica a l'Estat espanyol, per oferir un tribut especial a Jean Michel Jarre amb un important desplegament audiovisual i l'arpa làser del músic francès. Cerezo, que col·labora amb l'ONG Glaç Solidari en l'ajuda a les víctimes de l'accident nuclear, també hi presentarà el seu últim disc, Chernobyl 25 years after.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.