cultura

Tomeu Penya ajorna el concert

Per problemes de salut del cantant Tomeu Penya el festival Sons del Món s'ha vist obligat a ajornar el concert previst per avui fins divendres de la setmana vinent, 15 de juliol. Segons un comunicat de l'organització del festival, l'entrada del dia 9 de juliol serà vàlida, però les persones que vulguin la devolució dels diners de l'entrada tenen temps fins al dimarts 12 de juliol a les 15 h per reclamar-los. Només cal un enviar un missatge a [email protected] amb les dades necessàries.

Amb 62 anys d'edat, Tomeu Penya tenia previst actuar aquesta nit a Vilabertran, en el marc del festival Sons del Món, en un escenari i un entorn incomparables. Ho farà, doncs, la setmana que ve amb un recital íntim, armat amb la seva inseparable guitarra, en què farà un repàs dels temes que ha recollit en el seu recent disc antològic 30 anys després.

Encara queden entrades (12 euros), poques més que taules per al sopar previ que es fa tradicionalment a l'Hort del Prior (21 h; 15 euros, begudes no incloses). El menjar serà servit pel restaurant Mas Concas i el maridatge musical per Roger Viusà (Oriol, Vinya dels Aspres).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.