Cultura

Cadaqués creix en públic

El Festival de Cadaqués va cloure dissabte la seva 40a edició amb un 80% d'ocupació de les localitats dels sis concerts que finalment s'hi van portar a terme entre el 30 de juliol i el 6 d'agost. Aquest percentatge és “lleugerament superior” al de l'edició anterior i, per als organitzadors, representa “un èxit”. “La resposta del públic avala la qualitat de la programació del festival, que en els últims quatre anys s'ha volgut allunyar dels criteris estrictament comercials. Va haver-hi tres concerts amb les entrades exhaurides: el d'Antonio Carmona, que va tancar el festival; el de Lax'n'Busto amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, i el de Maceo Parker, que es va haver de suspendre per malaltia del músic.

Un dels concerts més destacats d'aquesta edició, tant pel que fa a l'èxit de públic com a la qualitat de la proposta, va ser el que va oferir el diumenge 31 de juliol el guitarrista John McLaughlin, sense oblidar la gran inauguració, amb Richard Bona i Raul Midón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.