cultura

Alaquàs viu el FRA 2011 en aquest cap de setmana

Es posa en escena la dissetena edició del Festival de Rock que aglutina el bo i millor dels grups musicals d'aquest gènere

L'Ajuntament d'Alaquàs ultima els preparatius d'una nova edició del Festival Rock d'Alaquàs que se celebra el dissabte 27 d'agost a les 23 hores al parc de la Sequieta. Patrocinat i organitzat per l'Ajuntament de la vila, amb la col·laboració de l'Associació aFRA, serà un any més una aposta musical gratuïta i tot un referent pel que fa a festivals de les seues característiques arreu del País Valencià. L'ajuntament d'Alaquàs ha realitzat un gran esforç econòmic perquè els joves tornen a gaudir enguany d'una nova edició, en la qual es combinarà grups de reconegut prestigi estatal amb la participació de grups locals, fruit del compromís de la municipalitat, per promocionar la música que es produeix en el poble.

El cartell d'enguany estarà encapçalat pels gallecs Triángulo de Amor Bizarro i la formació catalana Mujeres. Actuaran també els valencians Lehnmotiv i els grups locals Bluemoon i Flowrituras.

Destaca especialment enguany, la zona chill-out que comptarà amb Dj's d'Alaquàs, com són NoComments (Kike Vega), Sergio Blanca, Papu (Qoqoa/Mamboo), Riddimwize Dj's, Kude A Bamba i Bad Foundation.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.