cultura

Morella reforça els serveis per a acollir als 40.000 visitants de l'Anunci

El membre de la comissió organitzadora de l'Anunci, Jorge García, afirma que el dispositiu turístic per al cap de setmana està preparat

El president de l'Associació d'Empresaris Turístics de Morella i Comarca i membre de la comissió organitzadora de l'Anunci, Jorge García, ha explicat que la ciutat “està preparada per a acollir als 40.000 visitants que s'esperen per al cap de setmana de l'Anunci”. A més, afirma que “s'han reforçat els serveis públics, barres, restaurants i s'ha preparat tot el dispositiu necessari per a abastir als visitants que vindran durant tot el cap de setmana”.

García també recordava que “Morella té una gran experiència en coordinar els distints dispositius per a dies d'Anunci i Sexenni i, això garantix que podem acollir tota la gent que vinga a la ciutat”. El membre de la comissió organitzadora també aconsellava que els visitants consulten la pàgina web turística de Morella, per a realitzar les seues reserves i consultar els horaris d'atenció al públic.

A més, subratllava que “durant tot el matí estaran oberts tots els comerços i serveis de restauració de la ciutat i, a la vesprada, es mantindran moltes barres i bars oberts, a fi de donar un gran servei als visitants”.

Finalment, García aconsellava passar el dia a Morella, perquè “l'Anunci és un moment màgic que permet conéixer la ciutat amb més colors que mai i és una experiència única cada sis anys”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.