cultura

hostalric

Assignen les obres d'un tram de la via romana

Les obres que consistiran en la urbanització del passeig de la Via Romana s'han adjudicat a l'empresa Aglomerats Girona SA per un import de 82.570 euros, incloent-hi l'IVA. El preu de sortida de l'obra era de 116.000 euros. Un total de 21 empreses van presentar oferta al procediment negociat que va convocar l'Ajuntament. L'Ajuntament d'Hostalric i l'empresa adjudicatària han arribat a un acord segons el qual una part dels treballadors que es contractaran per executar els treballs seran de la vila.

Les obres d'urbanització del passeig de la Via Romana, entre el Portal de la Barcelona i les escoles, començaran després de la Fira de Sant Miquel i el Gastroart, el primer cap de setmana d'octubre. Amb l'actuació, l'Ajuntament referma l'aposta per recuperar la història i el passat de la població de la Selva com element d'interès turístic, com va fer amb la recuperació de la muralla medieval.

j.m.s.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.