cultura

El MIM de Sueca aposta pel teatre gestual de repertori

La 22 mostra reunirà 15 muntatges entre el 14 i 18 de setembre

La nova edició de la Mostra Internacional de Mim de Sueca –la 22– se centrarà enguany per divulgar espectacles de sala i de carrer que es recolzen en el gest i el llenguatge físic i corporal amb 15 muntatges.

Espectacles de mim, dansa, teatre visual i d'objectes, acrobàcia, pantomima contemporània, circ o clown es presenten davall el denominador comú del “teatre gestual de repertori”.

“Enfront de les representacions de teatre textual en les quals els diàlegs es poden transcriure, la interpretació gestual i mímica ha necessitat de la invenció del cinema, però sobretot del vídeo, per a poder fixar i registrar les seues accions. I és justament aquesta realitat, el teatre gestual de repertori, en la qual el MIM posa aquest any el seu accent amb la reposició d'algunes obres emblemàtiques que conviuran amb unes altres d'extrema i recent creació”, ha explicat Abel Guarinos, director del festival.

Entre altres, Sueca acollirà l'estrena de ¡Muu2!, una versió revisada i actualitzada del primer espectacle amb què la companyia Yllana va irrompre amb el seu humor gestual; i de Peccata Minuta, producció valenciana de Francachela i Teatro Íntimo.

El festival es desenvoluparà entre el 14 i el 18 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.