cultura

Marta Mathéu clou la 19a Schubertíada

La soprano Marta Mathéu, acompanyada per l'Orquestra de Cambra de la Shubertíada sota la direcció d'Antoni Ros Marbà, clou avui (21 h), a la canònica de Santa Maria de Vilabertran, la 19a edició de la Schubertíada. El programa del concert, extens, inclou obres, òbviament, de Schubert (Obertura per a orquestra de corda, en do menor, D8), però també de Xavier Montsalvatge (Tres postals il·luminades: Provença, La Habana i Nova York), de Benjamin Britten (Les illuminations, op. 18) i d'Antonin Dvorak (Serenata per a cordes, en mi major, op. 22).

La soprano tarragonina Marta Mathéu, una de les cantants que participen habitualment en el cicle musical alt-empordanès, ha cursat el grau superior de cant al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo, de València, amb la catedràtica Ana Luisa Chova, i també ha estat guardonada en diversos concursos i festivals d'àmbit estatal i internacional, a més d'actuar amb grans formacions, com l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra, l'OBC o l'Orquestra del Liceu. Per la seva banda, l'Orquestra de Cambra de la Schubertíada es va fundar el 2009, i va fer el seu primer concert en la Schubertíada d'aquell any. Jonathan Webb i Christoph König també l'han dirigida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.