cultura

Gandia i Dénia se sumen a la festa Estellés

Carmina Estellés, filla del poeta, obrirà la lectura popular coordinada pels poetes Maria Josep Escrivà i Josep Lluís Roig a Gandia

A Dénia l'homenatge al poeta serà un recital de poemes i l'actuació del cantautor Rafa Xambó

Després de l'èxit de la primera edició de la Festa Estellés, Maria Josep Escrivà i Josep Lluís Roig, els coordinadors de la lectura poètica, volen fer una crida a la ciutadania perquè hi torne a participar a l'homenatge al poeta de Burjassot.

Un recital que serà inaugurat per Carmina Estellés, filla del poeta, qui s'ha mostrat molt il·lusionada davant la possibilitat de participar en un acte d'homenatge a son pare i a la ciutat d'on era natural la seua mare. De fet, aprofitarà per a recordar-la amb la lectura de Sonata a Isabel.

Per la seua banda, El BLOC de Dénia ha presentat en roda de premsa la segona festa dedicada al poeta Vicent Andrés Estellés que tindrà lloc — a l'igual que a Gandia— el divendres, 16 de setembre, a l'Antic Col·legi Sant Vicent Ferrer de Dénia. L'acte, que començarà a les 21 hores, consistirà en un sopar de cabasset, la lectura de 21 poemes de l'escriptor de Burjassot i l'actuació del cantautor Rafa Xambó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.