cultura

Capella de Ministrers participa a Lituània

Es tracta del festival més important d'aquest país centre europeu

Capella de Ministrers viatja a Vilnius a fi d'interpretar el repertori Moresca: romanços i cantigues entre moros i cristians, un concert previst per a aquesta vesprada a l'església monestir Franciscà de la capital lituana, emmarcar dins del desé Festival Banchetto Musicale que abraça fins al 30 de setembre.

El repertori musical inclou peces dels segles XIII al XV dels grans mestres de l'època i de versadors i compositors anònims i del llibre del Cançoner de Palau.

Aquesta formació valenciana, especialitzada en la recuperació del patrimoni musical, compta amb la veu de Pilar Esteban, i els instrumentistes David Antich, Joan Manel Rubio, Aziz Sansaui i Pau Ballester, tots ells coordinats per la direcció i viola de Carles Magraner.

Després de 25 anys de presència ininterrompuda en el panorama nacional, estatal i internacional, Capella de Ministrers s'ha consolidat com a un dels grups de referència dins l'àmbit d ela música antiga.

En aquesta ocasió el grup valencià comparteix escenari a Lituània, amb altres formacions d'Austria, Alemanya, Itàlia i la pròpia Lituània.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.