Teatre

ARENYS DE MUNT (Maresme)

«Musical?»

Pep Plaza sorteja guitarra

Pep Plaza, Eskakejats i la mezzosoprano Rosa Maria Campasol signen un espectacle que alternarà forçosament l'humor i la música lírica. Tot i que inicialment només hi havia prevista una funció, la ràpida venda d'anticipades va aconsellar fer-ne una segona. Pep Plaza sortejarà la guitarra que utilitzi en cada funció, i és que tot el que es recapti en les dues sessions es destinarà a l'organització no governamental Esport Solidari Internacional.

Rosa Maria Campasol, a més d'aportar-hi la seva col·laboració artística com a assessora musical per a companyies teatrals, actuarà també a l'espectacle realitzant petites intervencions que pretenen aportar encara més qualitat a l'esdeveniment. Pep Plaza, que s'ha fet popular com a imitador a Polònia i Crakòvia, és un actor versàtil que s'atreveix amb la música en les seves intervencions. Pel que fa a Eskakejats, és un grup local sempre abraçat a l'humor.

7 i 8 d'octubre. Centre Moral d'Arenys de Munt. Rbla. Francesc Macià, 57.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.