cultura

Capella de Ministrers comença gira a Nova York

A tres escenaris diferents mostrarà la riquesa del patrimoni cultural valencià entre el 18 i el 20 d'octubre

Capella de Ministrers enceta una gira per la ciutat estatunidenca de Nova York amb la finalitat d'acostar el patrimoni musical valencià al públic novayorquí .

El primer del concerts està previst per a dimarts 18 d'octubre al Temple Emanu-el, una de les sinagogues més importants de la ciutat, situada en ne East 65th Street. En aquesta ocasió´, la formació valenciana dirigida per Carles Magraner, interpretarà “Música tancada” una repertori que gira al voltant de les tres cultures i té una especial transcendència per a la cultura sefardí.

Per a dimecres, aquesta formació musical valenciana té previst “Els vistges de Tirant lo Blanch” al Temple egipci de Dendur del Metropolitan Museum of Art Aquest mateix programa s'oferirà dijous a la comunitat acadèmica d'Elebash Recital Hall del Graduate Center de la City University of New York dintre del cicle “Music in Midtown”.

Els concerts estan patrocinats per l'Institut Ramon Llull, la Càtedra Monpou i la Foundation for Iberinan Music. El conjunt d ela gira compta amb el suport del Consulat d'Espanya a Nova York, l'INAEM del Ministeri de Cultura i l'Institut Valencià de la Música.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.