cultura

Mostra d'art i poesia de Miguel Hernández al Castell d'Alaquàs

L'Ajuntament d'Alaquàs i el col·lectiu arteEnred inaguren una exposició multidisciplinar sobre l'obra del poeta d'Oriola

El Castell d'Alaquàs acull fins el dia 8 de gener l'exposició “Art i Poesia. Miguel Hernández” realizada pel col·lectiu d'artistes arteEnred. Es tracta d'una exposició multidisciplinar estructurada al voltant dels poemes d'aquest autor a través de la qual es vol homenatjar l'il·lustre poeta amb un projecte plàstic sobre la seua obra.

La inauguració va tindre lloc el passat divendres a càrrec de l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, el president del col·lectiu, José Manuel Ramos i el director Museu Nacional de Ceràmica i Arts Suntuaris González Martí, Jaume Coll Conesa.

El col·lectiu va realitzar una posada en escena original en la que a través de diferents estils artístics, els visitants van poder gaudir de l'obra de Miguel Hernández.

L'acte va comptar amb l'actuació d'un grup de ballarins que sota, la coreografia “Llavis d'Argila” dirigida per Claudia López, van interpretar el poema “La Boca” de Miguel Hernández. A continuació va actuar l'Emsemble Musical de la Unió Musical d'Alaquàs que, dirigits per Enrique Parreño, van interpretar musicalment “Elegia” i “Per a la Llibertat”. La performance de Lucia Peiró va donar per inaugurada l'exposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.