cultura

Comença el XVII Cicle de Conferències dels Ciutat d'Alzira

«Llibertat i creativitat: entre el dubte i la certesa» és el títol d'enguany

També s'hi tractaran temes relacionats amb l'Any Teodor Llorente, l'Any Internacional de la Química i els 25 anys de Bromera

El Cicle de Conferències dels XXIII Premis Literaris Ciutat d'Alzira s'inaugura aquesta vesprada a la casa de cultura d'Alzira, en què intervindran, com a representants de les entitats organitzadores, Carlos Correal, regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alzira, i el coordinador del Cicle de Conferències, Josep A. Fluixà.

Per a aquesta edició, s'ha triat el títol «Llibertat i creativitat: entre el dubte i la certesa», que vol abordar des d'aquesta perspectiva i amb un caràcter multidisciplinari algunes de les qüestions que determinen la llibertat de l'ésser humà. A més, s'hi tractaran temes relacionats amb l'Any Teodor Llorente, l'Any Internacional de la Química i els 25 anys d'Edicions Bromera.

La primera conferència, Com viure per a envellir millor, la pronunciarà José Viña, catedràtic de la Facultat de Medicina de la Universitat de València i investigador capdavanter en els mecanismes de l'envelliment i en la manera com preservar la qualitat de vida. El cicle d'enguany es tancarà amb una taula redona sota el títol 25 anys de literatura i escola. Punt i seguit. Aquest acte clourà les celebracions del 25é aniversari de l'editorial alzirenya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.