cultura

Fil per Randa fa descobertes de València

Després del parèntesi de Tots Sants, continua amb el temps dels Borja, el Barroc i l'erotisme arquitectònic de la ciutat

El Club de viatges Fil per Randa, ha desenvolupat durant aquest cap de setmana, dues descobertes interessants sobre la ciutat de València.

Els assistents a l'oferta d'aquesta organització cultural, han gaudit de la ruta de la València Renaixentista i la dels arbres monumentals de ciutat.

Ara, s'obre un parèntesi d'uns quants dies per atendre les meravelles de Birmània de la mà de Vicent Llosà, per tornar a ocupar-se de la gran urbs valentina, a partir del 5 de novembre, moment en que Fil per Randa proposa una passejada per la València dels Borja, la València Barroca i el gòtic eròtic valencià.

Mentre això passa, també hi ha previstes eixides cap a la Màlaga de Picasso, la ciutat de Girona, la Catalunya Francesa i la vila de Xàtiva.

Pel que fa a la ruta de la València Renaixentista, ha estat conduïda pel professor Enric Català i ha portat els participants des del pati de l'ambaixador Vich, fins el col·legi del Patriarca. Mentre, la descoberta dels arbres monumentals, ha corregut a càrrec de personal especialitzat del Jardí Botànic de la Universitat de València i ha portat els assistents, des del mateix Botànic fins al Parterre, sense deixar de costat l'arbre del palau dels Borja, actual cambra legislativa valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.