cultura

Compromís per Paterna demana atenció a l'entorn de les coves

La coalició demana que s'aplique Pla previst i que es protegisca l'àrea per evitar el deteriorament que alguns veïns denuncien

Compromís, després de conéixer queixes veïnals sobre l'escasa protecció que hi ha en la zona de les coves de la Torre de Paterna, demana que “s'aplique la normativa que recull l'actual Pla Especial de Protecció i Rehabilitació Integral (PEPRI) de la Torre i el seu entorn, que sembla ser un paper mullat per a l'equip de govern del Partit Popular i, en concret, per al regidor de Patrimoni, Manuel Palma”.

Per això Compromís per Paterna ha demanat en moltíssimes ocasions que es prenguen mesures que puguen pal·liar un deteriorament a mig termini perquè, si es deixa abandonat a la seua sort, aquesta part del patrimoni paterner acabarà autodestruïnt-se per l'abandó.

No es parla de fer una inversió de diners que endeute més a l'ajuntament, sinó de fer un manteniment continuat que evite una despesa molt elevada abans que siga massa tard, i així evitar que el consistori no tinga més remei que gastar una quantitat desorbitada perquè no ha sigut previsor amb el patrimoni.

Però a més d'això, els econacionalistes de Paterna diuen trobar-se esperant que Manuel Palma diga la veritat sobre els seus plans futurs amb les coves, i que s'aclarisca amb el numero de coves protegides que canvia cada vegada que se li pregunta, perquè al ple d'octubre parlava de fer un pla de protecció, quan ja hi ha un de previst, i encara ara, no se sap el què és el que en realitat està preparant perquè siga aprovat pel govern municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.