cultura

Trobada transfronterera de Convivència Pirineus-Mediterrània

Dos dies d'intercanvis artístics professionals destinats a programadors i comunicadors tindran lloc a Perpinyà i Alenyà el 17 i 18 de novembre

Aquesta trobada aplegarà professionals del sector cultural amb l'objectiu de compartir experiències al voltant de la cooperació cultural transfronterera mitjançant la participació a tallers, presentació de projectes i d'espectacles. L'organització és a càrrec del Conséil Général des Pyrénées Orientales, la Fédération des Oeuvres Laïques des Pyrénées-Orientales i l'ajuntament d'Alenyà, on es realitzarà la trobada a l'espai de les caves Ecoiffer els dies 17 i 18 de novembre. El programa detallat es pot consultar a internet, així com les modalitats d'inscripció. Per telèfon es pot consultar Réseau en scène al 0467669090.

Iniciativa de l'Euroregió

Aquest projecte és el resultat del treball en comú de quatre entitats representants de les regions i comunitats autònomes que composen el territori transfronterer Pirineus-Mediterrània: Multilateral (Aragó), la FUSIC (Catalunya), Le Chèvrefeuille (Migdia-Pirineus), i Réseau en Scène (Llenguadoc-Rosselló). S'inscriu en el marc del programa de cooperació territorial de referència per l'espai transfronterer impulsat per la Unió Europea pel periode 2007-2013.

Convivència Pirineus Mediterrània té per objectiu “oferir una plataforma cultural que permeti facilitar la interacció i la cooperació entre els professionals de l'Euroregió Pirineu-Mediterrània, fomentar una xarxa d'agents culturals, afavorir la mobilitat professional i artística entre aquests territoris i impulsar una dinàmica d'economia cultural. Amb aquestes propostes, l'objectiu de l'Euroregió és assolir “una difusió artística transfronterera i compartir coneixements i experiències”.

El CPM compta a més, amb un servei de consultoria cultural del que els artistes es poden beneficiar per a desenvolupar projectes culturals, comptant amb el suport professional dels agents culturals de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània. Es pot trobar tota la informació sobre l'activitat en tots els territoris a la seva web trilingüe català-francès-espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.