cultura

Al Tall oferirà un concert antològic dels seus 35 anys

El grup repassarà la seua trajectòria dalt de l'escenari el 16 de desembre a Castelló

El grup Al Tall celebrarà els 35 anys de trajectòria amb un concert antològic al paranimf de la Universitat de Castelló, que tindrà lloc el proper 16 de desembre.

Al Tall repassarà alguns dels temes que es poden qualificar com a “cançons de tota la vida” —El Tio Canya, El darrer diumenge d'octubre o El cant dels Maulets—, evocaran la memòria del jove alacantí Miquel Grau amb la cançó que porta per títol el seu mateix nom, i hi inclouran cançons de festa i una selecció del seu nou repertori dedicat a Jaume I.

“La idea que ens ha guiat sempre per a fer el nostre treball és contribuir perquè la nostra llengua i el nostre llenguatge musical esdevinguen eines franques de comunicació en el nostre temps i en el nostre país”, ha declarat el grup amb motiu del seu 35 aniversari.

“El so de la nostra música tradicional és preciós i calent. I funciona espectacularment per a expressar els nostres sentiments i per a dir qualsevol cosa que passa en la nostra vida”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.