cultura

Els ‘Pixes' també tornen

Pixamandúrries, una de les bandes més conscienciades del panorama musical gironí a principi dels anys noranta, tornarà demà als escenaris, més de 15 anys després de la seva última actuació, per participar en un concert reivindicatiu a Sant Andreu del Palomar, que tindrà lloc a la plaça que hi ha a la cantonada del carrer Segre amb el carrer Sant Adrià i si plou, dins la Fabra i Coats. El concert és gratuït i també hi actuaran els grups Juanito Piquete, Cranc, Draps Bruts i L'Odi Social i els Diables de Sant Andreu. Els beneficis de les barres es destinaran a la campanya per reclamar l'alliberament de la presa política argentina Karina Germano, la Galle.

Pixamandúrries va estar actiu entre el 1989 i el 1994 i va publicar tres discos: Quina vida (1991), L'any dels gossos (1993) i Tierra y libertad (1994). També va participar en diversos recopilatoris, a favor de la insubmissió, contra el racisme, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.