cultura

Terrissa quartenca

Max Varés va inaugurar divendres al Museu de la Terrissa de Quart una exposició que repassa la seva trajectòria com a escultor durant els últims vint anys. L'exposició, que inclou peces destacades com ara la seva sèrie dedicada als manaies i els tres Reis Mags, s'hi podrà visitar fins al 29 de gener. Max Varés, que a finals dels anys seixanta va ser membre de Los 5 Diablos, un dels grups amb més projecció del pop gironí de l'època, va reconduir posteriorment la seva trajectòria artística de la música a l'escultura. Ja fa temps que Varés viu a Quart, on té també alguna escultura pública, com ara el monument als donants de sang. A la inauguració de la seva exposició al Museu de la Terrissa, hi van assistir mig centenar de persones, entre les quals hi havia l'alcaldessa de Quart, Laura Vall-llosera, i la regidora de Cultura, Cooperació i Societat de la Informació, Mònica González Trapero.

Reconeixement al museu

D'altra banda, el Museu de la Terrissa de Quart ha quedat finalista dels II Premios Nacionales de Cerámica 2011, organitzats per l'Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica. Els premis es van lliurar dissabte passat a la localitat murciana de Totana. El museu quartenc, dirigit per Joan Vicens Tarré, es va presentar com a candidat a l'apartat d'iniciatives a favor de la ceràmica, i va ser molt lloat pel jurat. En total es van presentar dotze candidats a les quatre modalitats dels premis. L'associació reuneix prop de quaranta municipis, entre els quals hi ha Quart, Breda i la Bisbal d'Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.