cultura

L'editorial Bromera edita la darrera obra d'Albena

Actualment es representa a València després de passar per diversos escenaris d'arreu de les comarques del País Valencià

L'últim llibre incorporat a la col·lecció “Bromera teatre” ha estat Que tinguem sort! de Carles Alberola. Una obra que mostra un joc dialèctic, sarcàstic i agut entre dos monologuistes. El resultat és un magnífic compendi de la comicitat del reconegut Carles Alberola.

L'obra presenta dos actors de teatre que parlen al camerino poc abans de començar la que pot ser serà la seua última funció junts. Dalt de l'escenari troben una felicitat que contrasta amb les seues vides quotidianes, bastant anodines.

Després de 20 anys xafant escenaris, només la ficció podrà donar-los tot el que la vida els nega. Que tinguem sort! és una comèdia agredolça que ens parla del pas de la vida, dels amics, de la mort, tot adobat amb la ironia i l'estil inconfusible d'Alberola.

Carles Alberola

A.B.

Nascut a Alzira l'any 1964, és actor i director d'escena i ha estrenat amb un gran èxit de públic i de crítica obres com O tu o res, Currículum, Besos, Spot i Mandíbula afilada.

Fundador i director d ela companyia teatral valenciana amb més projecció, Albena Teatre, Alberola s'ha consolidat com un referent en l'àmbit d ela dramatúrgia i ha assentat les bases d'una nova manera de concebre la creació teatral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.