cultura

L'Ajuntament de Tavernes dinamitza i promociona el valencià

Acaba d'editar les agendes del valencià, les cartes als Reis i els cartells de rebaixes per al sector tèxtil

Les agendes de 2012, confeccionades pel Gabinet de Normalització Lingüística i que inclouen la informació que proporciona este departament municipal, es repartixen en diversos edificis municipals.

Una altra actuació de dinamització és el repartiment, com cada any, de la carta als Reis en valencià i un vocabulari sobre joguets, que es distribuïx entre els centres escolars i les guarderies de la ciutat perquè els xiquets puguen adreçar-se en valencià als Reis. Així mateix, servix perquè les escoles treballen amb els xiquets el vocabulari de la carta. Com a novetat, enguany la carta incorpora un full d'adhesius.

Finalment, el Gabinet repartirà cartells i etiquetes de rebaixes a totes les botigues de tèxtil i calçat de la localitat, perquè les tinguen a punt en les pròximes rebaixes del mes de gener.

Esta activitat té com a finalitat impulsar l'ús del valencià en l'àmbit comercial de la nostra població, a fi que els nostres comerciants s'animen a tindre més confiança en l'ús del valencià i a utilitzar-lo cada vegada més en el seu establiment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.