cultura

L'Ajuntament d'Agres dóna a conèixer l'oferta cultural

Les activitats queden distribuïdes al llarg de l'any i no sols a l'estiu com abans

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Agres, en companyia d'altres persones i entitats de la població, han preparat un complement cultural per a l'ampli ventall d'activitats que les entitats realitzaran durant l'any.

En concret, segons assenyala el seu alcalde Josep Manel Francés, “l'objectiu d'aquesta nova oferta cultural, oberta, fresca i participativa pretén fer realitat un reclam per als veïns del poble i visitants durant tot l'any, i no com abans quan quasi totes les activitats organitzades per l'Ajuntament quedaven concentrades a l'estiu”.

Entre les activitats previstes hi figura el Concurs de Fotografia, en aquesta edició s'ha refet a l'incloure les propostes que participants d'anteriors edicions han remarcat, suggerit o demandat com a millora, «ja que fins ara s'ha realitzat durant les festes patronals, i ara s'ha obert al dia a dia, als moments de l'any que tenim a les portes, al 2012».

Per altra banda, cal destacar la primera edició del Concurs Musical AgresMUSIQ 2012, que des de l'organització s'espera siga un èxit, «perquè a banda d'aportar una oferta cultural al poble també volem que, tant la promoció de nous talents de la zona com la música en valencià, siguen la bandera d'aquest concurs amb uns premis en metàl·lic bastant destacables, així com també el poder participar en actuacions especials a les festes patronals».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.