cultura

Bromera publica el II Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira

Es tracta d'una reedició corregida i augmentada que havia quedat exhaurida

El III Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira, havia quedat exhaurit des de feia temps i és per això que aquesta editorial ha decidit la seua reedició.

Es tracta d'una obra de Vicent Josep Escartí que esdevé un autèntic joc literari que demana la complicitat del lector ja que, sota l'aparença d'un llibre de memòries, el protagonista relata una sèrie de fets que es mouen entre la realitat i la fantasia.

Dies d'ira és una història de desitjos amagats i clandestins plena de referències culturals a l'època en què se succeeixen uns fets extraordinaris vinculats amb la mort d'un notari.

Jeroni Joan Roger, un noble llest i hàbil, fill del comte de Montdrach, recorda en Dies d'ira, els esdeveniments prodigiosos increïbles que ocorregueren els primers dotze dies de juliol de 1547, vinculats amb la mort del seu notari, amb qui mantenia una realció obscura i clandestina.

Vicent Josep Escartí

A.B.

Nascut a Algemesí l'any 1964, es va donar a conèixer als cercles literaris valencians amb Barroca mort, i amb la seua primera novel·la, Dies d'ira, va ser guardonat amb el Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira.

Ha rebut altres guardons importants com el Premi Blai Bellver Ciutat de Xàtiva per l'Abellerol mort o el Joanot Martorell, per Nomdedéu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.