cultura

Ben mirat

Norbert Fernàndez i Xevi Bayona exposen la seva particular visió audiovisual del paisatge garrotxí

Una exposició per escoltar i veure el paisatge o una altra visió del paisatge garrotxí, tan pintat, celebrat i mitificat. Això és el que proposa Mirades, que s'inaugura avui a Can Trincheria d'Olot a dos quarts de set de la tarda. Norbert Fernández i Xevi Bayona hi presenten un recorregut audiovisual molt personal i subjectiu per diversos paratges de la comarca de la Garrotxa.

Mirades és, en concret, una exposició audiovisual fruit del treball conjunt entre Norbert Fernàndez, que és tècnic d'imatge i so, i Xevi Bayona, que és arquitecte i fotògraf.

Tots dos artistes ensenyen en aquesta exposició la seva particular mirada al paisatge garrotxí a través de la fotografia de gran format i de les tècniques de vídeo del time-lapse –reproducció d'imatges a més velocitat de la qual van ser preses– i l'slowmotion. –l'efecte de càmera lenta.

Formalment, la proposta visual consta de quatre projeccions sincronitzades amb una peça musical que els dóna unitat, a través de les quals es pot veure la particular visió de la Garrotxa de Fernández i Bayona.

Com a teló de fons, totes aquestes imatges estan acompanyades per la narració en off del poema La meva terra, creat pel popular poeta olotí Joan Mercader.

L'exposició Mirades es podrà veure a Can Trincheria d'Olot, seu de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot, entre avui i fins al dia 29 del proper mes de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.