cultura

Ripoll recorda Jordi Pujiula

Poeta, col·leccionista, cronista, historiador, gastrònom, dramaturg... Jordi Pujiula i Ribera, mort l'any passat, es va prodigar en tantes activitats que sovint s'oblida que la seva professió era la de metge psiquiatre. En honor del polifacètic olotí i com a reconeixement de la seva dedicació als pacients del Ripollès, el Centre de Dia i el Centre de Salut Mental d'aquesta comarca han convocat un concurs literari, coincidint amb el desè aniversari del centre de dia. L'objectiu –expliquen els promotors– és el de fomentar la creació literària i sensibilitzar la societat davant la malaltia mental.

Hi poden participar les persones majors de 18 anys usuàries dels serveis de salut mental a Catalunya, vinculats a qualsevol tipus de centre o servei.

Els originals s'han de lliurar abans del 5 de març a qualsevol servei de salut mental. El primer premi està dotat amb 300 euros. La cerimònia de lliurament tindrà lloc el 25 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.