cultura

Almussafes convoca una nova edició del Marc Granell de poesia

El passat any es van recaptar més d'un centenar de poemaris inèdits

El consistori d'Almussafes acaba de presentar la setzena edició del Certamen de Poesia “Marc Granell”, iniciativa literària que en la passada convocatòria va superar el centenar de col·leccions poètiques inèdites. El termini de presentació dels originals finalitzarà el pròxim dia 26 de març i l'entrega dels premis se celebrarà el 27 d'abril, coincidint amb l'acte de cloenda de la Setmana del Llibre 2012.

De fet, enguany es confia a aproximar-se a la xifra de poemaris inèdits aconseguida en el certamen de 2009, en el que es van reunir un total de 209 originals, en les dos modalitats convocades.

Tal com establixen les bases del certamen, l'extensió màxima dels treballs presentats a concurs, amb una temàtica, mètrica i rima lliures, no podrà sobrepassar els dos-cents versos.

Quant a la dotació dels guardons, s'ha fixat també en aquesta edició un premi en metàl·lic d'1.200 euros per als autors de la millor col·lecció de poemes en valencià i castellà, respectivament. A més de la quantia econòmica, els premiats en ambdós modalitats publicaran les seues obres en la col·lecció de poesia que porta per nom Razef. Certamen de Poesia Marc Granell, editada per Edicions 96.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.