cultura

Picassent enceta la VIII edició del “Kafre Teatre” amb Xavi Castillo

Del 22 al 25 de febrer se celebrarà una nova edició d'aquest irreverent festival

Música, transgressió, rialla, paròdia, monòlegs, grolleria, humor i molta diversió. Estos són els ingredients del Kafre Teatre 2012, que tindrà lloc a Picassent a partir del dimecres 22 de febrer. Un any més, l'Ajuntament de la localitat aposta per la cultura en valencià i per a valencians. Com afirma el regidor de Cultura, Jaume Sobrevela: “Els valencians tenim la nostra singular manera de ser i de fer. Açò és el festival kafre, un festival de teatre -enguany valencià i principalment en valencià- que durant quatre dies ens permet als picassentins fugir de la qüotidianitat i revolcar-nos de la risa”. Precisament, eixe és el principal objectiu del certamen, aconseguir que el públic s'oblide dels seus problemes durant unes hores i gaudisca de l'espectacle.

El kafre compleix huit anys en escena, enguany sense figures mundials com Jango Edwards o Leo Bassi, protagonistes d'altres edicions, però amb Xavi Castillo com a referència d'un festival adaptat a la crisi i que ha vist reduït el seu pressupost en un 50 per cent.

El showman valencià Xavi Castillo i la companyia Oscura Teatre —amb la seua “Totes mortes”— seran els plats forts d'esta edició en la que també participen Cascai Teatre, Pau Blanco i Pepa Cases. Així, el Kafre Teatre continua “complint amb una de les funcions del teatre —segons afirma Vicent Tronchoni, gestor cultural de l'Ajuntament de Picassent— que és parodiar a la societat i a les persones contemporànies, criticar les estructures de govern i als propis governants, provocar les emocions més humanes: la risa, el plor, la polèmica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.