cultura

Espectacles i activitat paral·lela al festival

El Festival Internacional del Circ de Figueres ofereix la jornada d'avui la possibilitat de veure els dos espectacles, el blau i el vermell. D'aquest segon n'hi haurà dues sessions (12 h i 16 h), mentre que del blau, que va obrir el festival, se'n veurà una (19.30 h). Però a més avui hi ha unes quantes activitats paral·leles relacionades amb el festival. Al Cercle Sport s'hi farà la projecció (11.30 h) dels documentals sobre el món del circ El circo visita Rapa Nui (Xile, 2010), dirigida per Francisco Bermejo, i Hermanos Tonetti. Alma de circo (Estat espanyol, 2012), dirigit per Carlos Díaz. Posteriorment (13 h), al mateix Cercle Sport, es farà la presentació dels volums 3 i 4 de la Col·lecció Javier Sáinz Moreno: Años de circo. Historia de la actividad circense en Chile (Pilar Ducci) i Totó. Biografia de un payaso (Ramon Bech).

A la nit, després de l,a darrera funció (22.30 h), l'activitat es traslladarà
al Teatre Municipal El Jardí, on l'Orquestra de Carmino d'Angelo (músic, compositor i director d'orquestra) i les atraccions del Circ Wonderland oferiran l'espectacle La música en el circ. L'orquestra, que té tres músics figuerencs convidats, oferirà un ampli repertori de composicions que acompanyen les actuacions dels artistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.