cultura

“La Pelitrúmpeli” compleix un any

La revista infantil en valencià celebrarà l'efemèride el pròxim dissabte 10 de març a Otos

Hi actuaran Al Tall, creadors del disc que dóna nom a la publicació

La revista infantil en valencià La Pelitrúmpeli ha fet un any i ho celebrarà el proper dissabte 10 de març a la localitat d'Otos .

El programa ocuparà la quasi totalitat de la jornada amb activitats per als més menuts i per als més grans. De matí, a partir de les 11 h, s'hi faran tallers per a xiquets i a partir de les 12 h hi actuarà el contacançons Dani Miquel. A la vesprada, a les 20 h, hi tindrà lloc una presentació de la revista adreçada als adults, amb l'assistència de l'equip creatiu que realitza La Pelitrúmpeli.

L'actuació de la nit comptarà amb Al Tall, els creadors del mític disc que ha donat nom a la revista. Els acompanyaran Ovidi Twins i La Primitiva de Dub, amb els seus cants a l'èpica de la quotidianitat.

La Pelitrúmpeli és una revista valenciana adreçada al públic infantil entre 0 i 99 anys. La publicació vol ser un referent pedagògic i d'entreteniment infantil al País Valencià i, per això, parla de l'entorn immediat del lector. Amb el còmic que encapçala cada edició i el reportatge que el segueix, La Pelitrúmpeli visita i explica algun lloc del País Valencià que mereix atenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.