cultura

Un ‘Comte Arnau' per escoltar

L'Esbart Marboleny de les Preses va presentar diumenge al Teatre Principal d'Olot el CD del seu espectacle de dansa Comte Arnau. El disc inclou els temes originals del mestre Agustí Pedrico –interpretats per la Cobla Ciutat de Girona, dirigida per Marcel Sabaté–, la cançó El cant de l'infant no nat, de Lídia Pujol i Miquel Pujador; i els versos del poema de Maragall en què es basa el muntatge recitats per l'actor Lluís Soler. No s'hi han inclòs, en canvi, el fragment del Rèquiem de Mozart i La maledicció del comte Arnau d'Eduard Toldrà, que sí que s'usen en el muntatge. La presentació va tenir lloc al saló de descans del teatre olotí, després de la representació de l'espectacle en aquest escenari, per primer cop a la capital garrotxina. La trentena de balladors que l'interpreten també van assistir a la presentació del disc.

A l'acte hi van intervenir el compositor Agustí Pedrico, l'autor del guió argumental i coreogràfic, Josep Garcia, i els coreògrafs Jordi Bassaganyas i Joana Vila, mentre que el periodista Ramon Estéban en va fer la introducció. Al final, l'actor Francesc Ten –que a l'obra interpreta al poeta– va llegir uns versos de l'obra de Maragall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.