cultura

L'Ajuntament de Picassent acull un encontre cultural

L'alcaldessa es mostra interessada per la trajectòria dels autors i celebra les darrers èxits aconseguits a diversos aplecs culturals

La vesprada del dimarts 3 d'abril tingué lloc en l'Ajuntament de Picassent un encontre cultural, amb autors i actors picassentins, en què participaren Ximo González, filòleg, al qual se li ha publicat la seua obra sobre l'escriptora veneçolana Stefania Mosca, Stefania Mosca, contar lo indecible, Paco Romeu, guanyador del premi de Teatre Infantil Xaro Vidal, amb el text, L'extraordinària història del fantasma de Quim Quinqué, i Adrià Sòria, membre del Grup de Teatre El Galliner, guanyadors enguany de la Lliga d'Improvisacid'Aldaia.

Tots tres compartiren els seus recents èxits amb l'alcaldessa de la localitat, Conxa García, i el regidor de Cultura, Jaume Sobrevela. En la xarrada, els tres departiren sobre les seues experiències i projectes presents i futurs. “Que siga el principi d'un camí ple d'èxits, d'imaginació i de bones propostes”, va afirmar l'alcaldessa, la qual es va interessar per les seues trajectòries i propostes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.