cultura

Gramòfons, de gira

La banda bisbalenca The Gramophone Allstars ha estat escollida com a grup del mes de les Cases de la Música i inicia demà a l'Stroika de Manresa una gira que arribarà aquest dissabte a La Mirona de Salt (23 h, 6 i 8 euros), on la formació liderada per Genís Bou presentarà el seu tercer disc, Levitant a la deriva. El grup també actuarà a la Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat, el 27 d'abril; la Clap de Mataró, el 28 d'abril, i la Faktoria d'Arts de Terrassa, el 26 de maig. A més, també actuarà el dissabte 14 d'abril al festival L'Hora del Pati de Breda.

Tots els membres de The Gramophone Allstars també participaran a l'espectacle Cançons de la veritat oculta, que s'estrenarà el 4 de maig a L'Auditori de Barcelona, pel centenari de Pere Calders. Una dotzena de músics, com ara Mazoni i Guillamino, han reinterpretat l'univers de Calders en una sèrie de temes cantats per Judith Nedermann, sota la direcció de Bou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.